I. Český Lawn - Tennis Klub Praha

telefon

608 974 974

Úvodní strana » Články
Úvodní strana » Články
  • Turnaj mužů a žen Prague Open v termínu 5. - 12. května 2024

    Vážení příznivci tenisu, tímto potvrzujeme konání kombinovaného turnaje mužů a žen na pražské Štvanici v termínu 5. - 12. května 2024. Více informací naleznete na www.pragueopen.org

  • Jubilejní 30. Masters v babytenise na Štvanici

    Na konci března 2024 pořádala Tenisová škola Markéty Vondroušové již 30. Masters v babytenise. Na závěrečném turnaji se představili z domácích hráčů hned 3 chlapci a 9 dívek.

  • Eva Halfarová vítězně na "áčku" v Břeclavi

    Eva Halfarová ovládla poslední "áčkový" turnaj starších žákyň v zimní části sezóny, který se konal 22.-26.3.2024 v TC BORS CLUBU v Břeclavi. Teprve třináctiletá talentovaná hráčka I.ČLTK Praha byla vzhledem ke svému věku mezi nenasazenými hráčkami, přesto zvítězila poměrně suverénním způsobem. Jediný set na turnaji ztratila ve čtvrtfinále s Vanessou Višňovskou. V semifinále udolala první nasazenou, Karolínu Šmídovou, 6:4 7:5 a ve finále čtvrtou nasazenou, Nelu Padrnosovou, 7:6 6:0. Evě k tomuto výsledku moc gratulujeme!

  • Sofie Jiráková ve finále turnaje "A" v Březnici

    Sofie Jiráková se probojovala až do finále turnaje kategorie “A” mladších žákyň, který se odehrál v klubu TC VITALITY Březnici 15.-19.3. První nasazená hráčka I.ČLTK Praha prošla do finále bez většího zaváhání. V závěrečném utkání již nestačila na Kristýnu Nikodymovou za Sparty. Přesto gratulujeme ke krásnému výsledku!

  • Marek Šmejcký stříbrný na halovém Mistrovství ČR starších žáků

    Marek Šmejcký získal stříbrnou medaili na halovém Mistrovství ČR starších žáků, které se odehrálo od 9. do 12. března v Prostějově. Mladý talentovaný hráč I.ČLTK Praha procházel turnajem ve velkém stylu, když do finále neztratil v žádném ze svých utkání více než 4 hry. Až ve finále zastavila Markovu suverénní jízdu turnajová jednička, Michal Rakouš. Domácí hráč zvítězil v kvalitním duelu o titul 6:4 6:3. Úspěšný turnaj pro naše barvy zvýraznil semifinálovou účastí Dima Pšeničný. Toho ve třísetové bitvě vyřadil taktéž pozdější vítěz, Rakouš. Oběma hráčům gratulujeme!

  • Kateřina Kubíková mistryní republiky ve čtyřhře

    Kateřina Kubíková získala po boku Beaty Marešové titul ve čtyřhře na Mistrovství ČR mladšího žactva. Ve finále zdolaly pár Nikodymová, Svoboda 6:2 7:5 Ve dvouhře postoupila Kateřina postoupila do čtvrtfinále. Další hráčka I.ČLTK Praha, Sofie Jiráková, postoupila do čtvrtfinále dvouhry a do semifinále čtyřhry.

  • Dmitrij Pšeničný ovládl domácí turnaj starších žáků

    Hráč I.ČLTK Praha, Dmitrij Pšeničný, zvítězil na turnaji ČTS třídy "A" starších žáků, který se odehrál od 26. do 29. ledna na domácí půdě na Štvanici. Letos čtrnáctiletý hráč porazil v napínavém finálovém duelu prvního nasazeného Davida Drlíka z TK PRECHEZA Přerov 4:6 6:4 6:2. Do semifinále se probojoval další hráč I.ČLTK Praha, Marek Šmejcký.

  • Kateřina Kubíková ve finále áčka mladších žákyň

    Kateřina Kubíková bojovala o titul na turnaji ČTS třídy "A" mladších žákyň ve Vitality Slezsko. Štvanická talentovaná hráčka se dostala až do finále, kde byla nad její síly Kristýna Nikodymová. Po boku Beaty Marešová pak ovládla Kateřina čtyřhru. Ke skvělému výsledku gratulujeme!

Výsledky našich hráčů

Rychlý kontakt