I. Český Lawn - Tennis Klub Praha

telefon

608 974 974

Úvodní strana » Články
Úvodní strana » Články
  • Australian Open 2021

    Premiérová účast Karolíny Muchové v grandslamovém semifinále, Markéta Vondroušová zaznamenala senzační start do letošní sezóny.

  • Areál I.ČLTK Praha UZAVŘEN

    Na základě usnesení Vlády ČR je od 18. prosince 2020 zakázáno sportování ve vnitřních prostorách, tenisové haly bohužel nevyjímaje. Uzavřeny jsou i veškeré ostatní vnitřní prostory, tedy šatny, fitness a wellness centrum. Hraní je povoleno pouze profesionálním hráčům, opět bez použití šaten. Tréninky závodního tenisu a tenisové školy jsou zrušeny! Děkujeme za pochopení! O aktuálních opatřeních Vás budeme informovat! S přáním pevného zdraví management klubu

  • Lucie Hradecká bojovala v Linci o titul

    Olympijská medailistka Lucie Hradecká s Kateřinou Siniakovou dokázaly úspěšně navázat na tři roky starou spolupráci a v rakouském Linci postoupily do finále.

  • Jonáš Forejtek porazil Marina Čiliče

    Devatenáctiletý Jonáš Forejtek překvapivě přehrál v 1. kole turnaje v Sofii při svém debutu na okruhu ATP osmého nasazeného Marina Čiliče z Chorvatska 6/3 6/2. Jonáš, který před turnajem uzavíral čtvrtou stovku, startoval v Bulharsku v hlavní soutěži na divokou kartu.

  • Darja Viďmanova v semifinále v Heraklionu

    Juniorská reprezentantka Darja Viďmanova postoupila v první polovině listopadu na turnaji ITF s dotací 15 000 v řeckém Heraklionu do semifinále.

  • Petr Šimůnek obhájil funkci viceprezidenta CTC

    V sobotu 7. listopadu 2020 proběhla již 24. valná hromada prestižní tenisové asociace stoletých klubů (Centenary Tennis Clubs), na které byl zvolen 11členný výkonný výbor na období 2021-2023.

  • Vyjádření podpory a dopis pana ministra sportovcům VICTORIA VSC

    I.ČLTK Praha je součástí Vysokoškolského sportovního centra MŠMT (VICTORIA) a jménem jeho ředitelky Lenky Kovářové posíláme dopis ministra školství Roberta Plagy.

  • Jan Šátral došel do finále v Pardubicích

    Jan Šátral (ATP 370) došel do finále mezinárodního turnaje ITF dotovaného částkou 25.000 dolarů v Par­dubicích.

  • Úspěchy našich hráček na turnajích A mladšího žactva

    Ve druhé polovině srpna se dařilo štvanickým hráčkám na turnajích mladších žákyň konaných v TK Neridé a SK Tenis Tišnov.

Výsledky našich hráčů

  • Štvanické finále na turnaji "A" mladších žákyň

    Dvě štvanické hráčky, Kateřina Kubíková a Sofie Jiráková, se probojovaly do finále "áčka" mladších žákyň v Hradci Králové. Ve finálovém duelu byla nakonec šťastnější Kubíková, která porazila svou spoluhráčku z týmu 6:1 2:6 6:2. Jiráková si spravila chuť ve čtyřhře, kterou ovládla spolu s Kristýnou Nikodymovou.

  • Kubíková ovládla sérii Czech - Polish Friendship Tour

    Série česko-polských turnajů Czech - Polish Friendship Tour 2024, které se zúčastnilo celkově 75 hráček z obou zemí, vyvrcholila finálový turnajem v Ostravě. Kateřina Kubíková ovládla část turnaje děvčat a stala se celkovou vítězkou celé série. V turnaji téměř nezaváhala. Jedinou třísetovou bitvu svedla se svou deblovou partnerkou Denisou Dudlovou, která v konečném pořadí celé série skončila na fantastickém druhém místě. Bronzovou příčku zaujala Beata Marešová.

  • Turnaj mužů a žen Prague Open 2024 v termínu 5. - 12. května

    Vážení příznivci tenisu, tímto potvrzujeme konání kombinovaného turnaje mužů a žen na pražské Štvanici v termínu 5. - 12. května 2024. Více informací naleznete na www.pragueopen.org

Rychlý kontakt