I. Český Lawn - Tennis Klub Praha

telefon

608 974 974

Úvodní strana » Články » Ing. PETR ŠIMŮNEK byl zvolen novým prezidentem klubu
Úvodní strana » Články » Ing. PETR ŠIMŮNEK byl zvolen novým prezidentem klubu

Ing. PETR ŠIMŮNEK byl zvolen novým prezidentem klubu

Vážení členové klubu,

oznamujeme vám tímto, že dne 22.6.2022 rezignoval na funkci člena výboru a prezidenta klubu prof. Václav Klaus. Vykonával tuto funkci po dobu 11 let, zvolení prezidentem klubu proběhlo v době, kdy byl ještě zároveň v pozici prezidenta České republiky. Výbor klubu mu za tuto práci pro I.ČLTK Praha poděkoval a vyjádřil přání, aby prof. Václav Klaus zůstal i nadále čestným členem klubu, kterým se stal v roce 1993.

Do devítičlenného výboru byl jednomyslně kooptován Mgr. Martin Šustr, který již 5 let vykonává funkci manažera pro správu areálu.

Na své schůzi dne 14.7.2022 výbor I.ČLTK Praha zvolil novým prezidentem klubu Ing. Petra Šimůnka, který je již 32 let členem výboru, kde zastává také funkci ekonoma klubu a současně pak působí od roku 2014 v pozici viceprezidenta CTC (Centuries Tennis Clubs) se sídlem v Lausanne.

Výsledky našich hráčů

  • Kubíková ovládla sérii Czech - Polish Friendship Tour

    Série česko-polských turnajů Czech - Polish Friendship Tour 2024, které se zúčastnilo celkově 75 hráček z obou zemí, vyvrcholila finálový turnajem v Ostravě. Kateřina Kubíková ovládla část turnaje děvčat a stala se celkovou vítězkou celé série. V turnaji téměř nezaváhala. Jedinou třísetovou bitvu svedla se svou deblovou partnerkou Denisou Dudlovou, která v konečném pořadí celé série skončila na fantastickém druhém místě. Bronzovou příčku zaujala Beata Marešová.

  • Turnaj mužů a žen Prague Open 2024 v termínu 5. - 12. května

    Vážení příznivci tenisu, tímto potvrzujeme konání kombinovaného turnaje mužů a žen na pražské Štvanici v termínu 5. - 12. května 2024. Více informací naleznete na www.pragueopen.org

  • Jubilejní 30. Masters v babytenise na Štvanici

    Na konci března 2024 pořádala Tenisová škola Markéty Vondroušové již 30. Masters v babytenise. Na závěrečném turnaji se představili z domácích hráčů hned 3 chlapci a 9 dívek.

Rychlý kontakt