I. Český Lawn - Tennis Klub Praha

telefon

608 974 974

Úvodní strana » Články » Ing. PETR ŠIMŮNEK byl zvolen novým prezidentem klubu
Úvodní strana » Články » Ing. PETR ŠIMŮNEK byl zvolen novým prezidentem klubu

Ing. PETR ŠIMŮNEK byl zvolen novým prezidentem klubu

Vážení členové klubu,

oznamujeme vám tímto, že dne 22.6.2022 rezignoval na funkci člena výboru a prezidenta klubu prof. Václav Klaus. Vykonával tuto funkci po dobu 11 let, zvolení prezidentem klubu proběhlo v době, kdy byl ještě zároveň v pozici prezidenta České republiky. Výbor klubu mu za tuto práci pro I.ČLTK Praha poděkoval a vyjádřil přání, aby prof. Václav Klaus zůstal i nadále čestným členem klubu, kterým se stal v roce 1993.

Do devítičlenného výboru byl jednomyslně kooptován Mgr. Martin Šustr, který již 5 let vykonává funkci manažera pro správu areálu.

Na své schůzi dne 14.7.2022 výbor I.ČLTK Praha zvolil novým prezidentem klubu Ing. Petra Šimůnka, který je již 32 let členem výboru, kde zastává také funkci ekonoma klubu a současně pak působí od roku 2014 v pozici viceprezidenta CTC (Centuries Tennis Clubs) se sídlem v Lausanne.

Výsledky našich hráčů

  • Eva Halfarová vítězně na "áčku" v Břeclavi

    Eva Halfarová ovládla poslední "áčkový" turnaj starších žákyň v zimní části sezóny, který se konal 22.-26.3.2024 v TC BORS CLUBU v Břeclavi. Teprve třináctiletá talentovaná hráčka I.ČLTK Praha byla vzhledem ke svému věku mezi nenasazenými hráčkami, přesto zvítězila poměrně suverénním způsobem. Jediný set na turnaji ztratila ve čtvrtfinále s Vanessou Višňovskou. V semifinále udolala první nasazenou, Karolínu Šmídovou, 6:4 7:5 a ve finále čtvrtou nasazenou, Nelu Padrnosovou, 7:6 6:0. Evě k tomuto výsledku moc gratulujeme!

  • Sofie Jiráková ve finále turnaje "A" v Březnici

    Sofie Jiráková se probojovala až do finále turnaje kategorie “A” mladších žákyň, který se odehrál v klubu TC VITALITY Březnici 15.-19.3. První nasazená hráčka I.ČLTK Praha prošla do finále bez většího zaváhání. V závěrečném utkání již nestačila na Kristýnu Nikodymovou za Sparty. Přesto gratulujeme ke krásnému výsledku!

  • Marek Šmejcký stříbrný na halovém Mistrovství ČR starších žáků

    Marek Šmejcký získal stříbrnou medaili na halovém Mistrovství ČR starších žáků, které se odehrálo od 9. do 12. března v Prostějově. Mladý talentovaný hráč I.ČLTK Praha procházel turnajem ve velkém stylu, když do finále neztratil v žádném ze svých utkání více než 4 hry. Až ve finále zastavila Markovu suverénní jízdu turnajová jednička, Michal Rakouš. Domácí hráč zvítězil v kvalitním duelu o titul 6:4 6:3. Úspěšný turnaj pro naše barvy zvýraznil semifinálovou účastí Dima Pšeničný. Toho ve třísetové bitvě vyřadil taktéž pozdější vítěz, Rakouš. Oběma hráčům gratulujeme!

Rychlý kontakt