I. Český Lawn - Tennis Klub Praha

telefon

608 974 974

Úvodní strana » Články » Naši muži na turnajích ITF úspěšně
Úvodní strana » Články » Naši muži na turnajích ITF úspěšně

Naši muži na turnajích ITF úspěšně

Na konci února se dařilo štvanickým hráčům na turnaji ITF Futures s dotací 15 000 dolarů. Jonáš Forejtek a Jan Šátral zvítězili, Robin Staněk bojoval o titul.

Titulem ve dvouhře skončila cesta turnajem v turecké Antalyi pro Jonáše Forejtka (ATP 477). Jonáš během pěti utkání neprohrál ani jeden set, ve čtvrtfinále vyřadil Izraelce Oliela, v semifinále Francouze Okalu a ve finále si poradil se Sanchezem Izquierdem ze Španělska 6/4 6/3.

jf.jpg

Jan Šátral (ATP 393) potvrdil na turnaji v německém Oberhachingu roli turnajové jedničky a slaví titul. Ve čtvrtfinále zdolal 7/6 ve třetím setu Švýcara Paula a v semifinále zvládl český duel proti Daliboru Svrčinovi (ATP 949) 6/2 6/4. Ve finále čekal Šátrala domácí Elmar Ejupovic, kterého štvanický hráč porazil 6/3 6/2.

Šátral.jpg

Bez ztráty setu prošel turnajem v egyptském Sharm el Sheikhu Robin Staněk (ATP 650). Ve finále štvanický tenista ale nestačil na turnajovou jedničku Španěla Vivera Gonzaleze, kterému po prohraném prvním setu 3/6 utkání vzdal. Spolu se Stijnem Pelem z Nizozemí ale slavil Robin titul ve čtyřhře.

stanek.jpg

Gratulujeme k úspěchům!

Výsledky našich hráčů

  • Eva Halfarová vítězně na "áčku" v Břeclavi

    Eva Halfarová ovládla poslední "áčkový" turnaj starších žákyň v zimní části sezóny, který se konal 22.-26.3.2024 v TC BORS CLUBU v Břeclavi. Teprve třináctiletá talentovaná hráčka I.ČLTK Praha byla vzhledem ke svému věku mezi nenasazenými hráčkami, přesto zvítězila poměrně suverénním způsobem. Jediný set na turnaji ztratila ve čtvrtfinále s Vanessou Višňovskou. V semifinále udolala první nasazenou, Karolínu Šmídovou, 6:4 7:5 a ve finále čtvrtou nasazenou, Nelu Padrnosovou, 7:6 6:0. Evě k tomuto výsledku moc gratulujeme!

  • Sofie Jiráková ve finále turnaje "A" v Březnici

    Sofie Jiráková se probojovala až do finále turnaje kategorie “A” mladších žákyň, který se odehrál v klubu TC VITALITY Březnici 15.-19.3. První nasazená hráčka I.ČLTK Praha prošla do finále bez většího zaváhání. V závěrečném utkání již nestačila na Kristýnu Nikodymovou za Sparty. Přesto gratulujeme ke krásnému výsledku!

  • Marek Šmejcký stříbrný na halovém Mistrovství ČR starších žáků

    Marek Šmejcký získal stříbrnou medaili na halovém Mistrovství ČR starších žáků, které se odehrálo od 9. do 12. března v Prostějově. Mladý talentovaný hráč I.ČLTK Praha procházel turnajem ve velkém stylu, když do finále neztratil v žádném ze svých utkání více než 4 hry. Až ve finále zastavila Markovu suverénní jízdu turnajová jednička, Michal Rakouš. Domácí hráč zvítězil v kvalitním duelu o titul 6:4 6:3. Úspěšný turnaj pro naše barvy zvýraznil semifinálovou účastí Dima Pšeničný. Toho ve třísetové bitvě vyřadil taktéž pozdější vítěz, Rakouš. Oběma hráčům gratulujeme!

Rychlý kontakt