I. Český Lawn - Tennis Klub Praha

telefon

608 974 974

Úvodní strana » Články » Výsledky našich hráčů
Úvodní strana » Články » Výsledky našich hráčů

Výsledky našich hráčů

Největší úspěchy hráčů I.ČLTK Praha za období květen - červen 2021.

Tereza Martincová v první světové stovce žebříčku WTA

Tereza Martincová upevňuje svou pozici ve světové stovce žebříčku WTA a aktuálně jí patří již 87. příčka. Při premiérové účasti v hlavní soutěži grandslamu postoupila Tereza do 2. kola Roland Garros, když v boji o postup do dalšího kola nestačila na Jessicu Pegula z USA 3:6, 3:6. Na turnajích WTA 250 v Birminghamu a Nottinghamu pak Tereza bojovala o postup do semifinále.

Tereza Martincova.jpg

Markéta Vondroušová úspěšně na Roland Garros

Markéta Vondroušová, aktuálně 40. hráčka světového žebříčku WTA, postoupila mezi nejlepších 16 hráček na Roland Garros. Markéta postupně vyřadila Estonku Kanepi, Francouzku Tan a Slovinku Herzog. V boji o postup do dalšího kola nestačila na Španělku Badosaovou 4:6, 6:3, 2:6.

Maki RG.jpg

Lucie Hradecká slaví v Birminghamu titul ve čtyřhře
Lucie Hradecká zvítězila ve čtyřhře společně s Marií Bouzkovou na turnaji WTA International v Birminghamu, když v boji o titul přehrály tunisko-australský pár Jabeur – Perez 6:4, 2:6, 10:8. Lucii aktuálně patří ve čtyřhře 29. příčka na žebříčku WTA.

Lucka.jpg

Karolína a Markéta úspěšně v Madridu

Na turnaji WTA Premier 1000 ve španělském Madridu se dařilo našich hráčkám užší tenisové špičky. Karolína Muchová postoupila ve dvouhře do čtvrtfinále, když si postupně poradila s Číňankou Wangovou, druhou hráčkou světa Japonkou Osakaovou a Řekyní Sakkariovou. Postupem mezi nejlepších osm hráček se Karolína posunula do elitní světové dvacítky, aktuálně jí patří 19. příčka na žebříčku WTA!

karolina.jpg

Markéta Vondroušová bojovala v Madridu o titul ve čtyřhře společně s Kristinou Mladenovic. Po setech 6:4 a 5:7 musel o vítězkách rozhodnout až rozhodující super tie-breaku, v němž česko-francouzský pár podlehl dvojici Fichman – Olmos 5:10.

Natálie Syrová získala titul v Hrádku

Natálie Syrová vyhrála mezinárodní turnaj Tennis Europe hráček do 16 let v Hrádku nad Nisou. V českém finále porazila Alenu Kovačkovou 6:4, 6:3. Čtyřhru vyhrály Eliška Forejtková s Alenou Kovačkovou. V kategorii chlapců vyhráli čtyřhru Kryštof Švojgr a Filip Hanzelín.

syrova.jpg

Veronika Sekerová vítězně na turnajích tennis Europe

Veronika Sekerková vyhrála mezinárodní turnaj Tennis Europe hráček do 12 let v Hrádku nad Nisou. Ve finále porazila Sofii Hettlerovou 6:3, 6:1. Veronika zvítězila také na mezinárodním turnaji Tennis Europe kategorie 1 ve slovinském Koperu. V českém finále znovu porazila Sofii Hettlerovou 6:3, 7:5. Veronika ovládla společně s Polkou Sybickou i turnaj ve čtyřhře.

veronika-sekerkova-1.jpg

Výsledky našich hráčů

  • Turnaj mužů a žen Prague Open v termínu 5. - 12. května 2024

    Vážení příznivci tenisu, tímto potvrzujeme konání kombinovaného turnaje mužů a žen na pražské Štvanici v termínu 5. - 12. května 2024. Více informací naleznete na www.pragueopen.org

  • Jubilejní 30. Masters v babytenise na Štvanici

    Na konci března 2024 pořádala Tenisová škola Markéty Vondroušové již 30. Masters v babytenise. Na závěrečném turnaji se představili z domácích hráčů hned 3 chlapci a 9 dívek.

  • Eva Halfarová vítězně na "áčku" v Břeclavi

    Eva Halfarová ovládla poslední "áčkový" turnaj starších žákyň v zimní části sezóny, který se konal 22.-26.3.2024 v TC BORS CLUBU v Břeclavi. Teprve třináctiletá talentovaná hráčka I.ČLTK Praha byla vzhledem ke svému věku mezi nenasazenými hráčkami, přesto zvítězila poměrně suverénním způsobem. Jediný set na turnaji ztratila ve čtvrtfinále s Vanessou Višňovskou. V semifinále udolala první nasazenou, Karolínu Šmídovou, 6:4 7:5 a ve finále čtvrtou nasazenou, Nelu Padrnosovou, 7:6 6:0. Evě k tomuto výsledku moc gratulujeme!

Rychlý kontakt