I. Český Lawn - Tennis Klub Praha

telefon

608 974 974

Úvodní strana » Články
Úvodní strana » Články
  • ŽIVĚ: I.ČLTK Prague Open 2020 by Moneta Money Bank

    V I.ČLTK Praha se v termínu 15. - 22. srpna 2020 koná jubilejní 20. ročník mezinárodního turnaje mužů. Sledujte aktuální informace na www.pragueopen.org. Prohlédněte si také turnajový bulletin v odkazu. Turnajový bulletin Prague Open 2020.pdf

  • Svijany Open 2020: Vítězkou mezi ženami je Darja Viďmanová, Jonáš Forejtek skončil ve finále

    Vítězkou turnaje žen O trofej solidarity a naděje ČTS by MONETA – Svijany Open 2020 v Liberci se stala Darja Viďmanova z I.ČLTK Praha, která ve finále porazila Veroniku Vlkovskou 2/6 6/3 6/0.

  • Tipsport Elite Trophy opět na Štvanici: Růžový tým poprvé zvítězil

    Napotřetí to růžovému týmu na Tipsport Elite Trophy vyšlo. Po úvodních dvou nezdarech se ve druhé polovině července dočkal už v neděli, když sedmý bod nad černým týmem ve čtyřhře přidala dvojice Barbora Strýcová, Linda Fruhvirtová. Kapitánka Strýcová k výhře přispěla hned třemi body. Představily se také hráčky I.ČLTK Praha Markéta Vondroušová, Karolína Muchová, Tereza Martincová a Nikola Bartůňková.

  • Trofej solidarity a naděje ČTS by Moneta

    V neděli 19. července vyvrcholil druhý díl Trofeje solidarity a naděje 2020 by Moneta. Nejprve šly do akce ženy – Barbora Krejčíková splnila roli favorita, když porazila ve dvou setech štvanickou hráčku sedmnáctiletou Darju Viďmanovou a slaví zisk singlového titulu. Poté přišlo na řadu mužské finále, ve kterém hráč I.ČLTK Praha Jonáš Forejtek přehrál po boji o rok mladšího Jiřího Lehečku a slaví již druhý singlový titul za poslední měsíc.

  • Mistrovství ČR družstev mladšího žactva

    V polovině července se tradičně ve Zlíně konalo Mistrovství České republiky družstev mladšího žactva. Tým I.ČLTK Praha vybojoval bronz, když v utkání o třetí místo přehrál Přerov 7:2.

  • Tipsport Elite Trophy ovládl černý tým

    V druhé polovině června nastoupily na pražské Štvanici proti sobě v hvězdném charitativním turnaji špičkové české tenistky.

  • LiveScore Cup na Štvanici ovládla Karolína Plíšková

    Favorizovaná Karolína Plíšková (3. WTA) vyhrála exhibiční turnaj LiveScore Cup2020, který se v I.ČLTK Praha konal 13.-15. června 2020.

  • Akce ČTS v plném proudu

    Po několikaměsíční odmlce se čeští hráči a hráčky představili na turnaji O pohár prezidenta ČTS a v týmové soutěži Barvy pro budoucnost.

  • Úspěchy našich hráčů na Letních přeborech Prahy 2020

    Hráčům I.ČLTK Praha se dařilo na pražských přeborech ve všech věkových kategoriích!

  • Tenisový areál I.ČLTK Praha v plném režimu OTEVŘEN !

    V souvislosti s aktuálním usnesením Vlády ČR je areál I.ČLTK Praha od 25.5.2020 bez omezení otevřen! Otevřeny jsou venkovní kurty i pevná hala, povolena je dvouhra i čtyřhra. Pro rekreační hráče jsou otevřeny venkovní kurty 1,5,6,7,8 + případně pevná hala Závodní hráči včetně mládeže pak mohou využít kurtů 2,3,4,10-16 Otevřena je recepce Kompletně otevřeno je zázemí klubu - tedy šatny, sprchy atd. Otevřeno je fitness i wellness centrum vč. masáží a fyzioterapie Restaurace funguje dle aktuálního nařízení, tedy uvnitř s rouškou, s předepsanými rozestupy atd. nebo na venkovní terase

Výsledky našich hráčů

Rychlý kontakt