I. Český Lawn - Tennis Klub Praha

telefon

608 974 974

Úvodní strana » Články
Úvodní strana » Články
  • Prague Open 2020 zrušen

    Vážení tenisoví příznivci, bohužel vám musíme oznámit, že z důvodu současné situace a na základě usnesení ATP a ITF je letošní ročník turnaje Prague Open na Štvanici je zrušen! Děkujeme za pochopení a podporu! Přejeme všem pevné zdraví! organizační výbor Prague Open 2020

  • Švojgr a Hažmuková úspěšní na turnajích Tennis Europe

    Hráčům I.ČLTK Praha se v první polovině března dařilo na mezinárodních turnajích Tennis Europe. Kryštof Švojgr bojoval o titul na prestižním turnaji U14 Tim Essonne a Viktorie Hažmuková zvítězila na turnaji U16 v Jablonci nad Nisou.

  • Začala druhá fáze rekonstrukce vestibulu

    Vážení členové klubu, návštěvníci štvanického areálu, dnešním dnem začala ve vestibulu druhá fáze rekonstrukce poškozené podlahy. Potrvá přibližně 2 týdny a souvisí bohužel s drobnými omezeními. Recepce je přesunuta do klubové místnosti a je vytvořen systém přístupových chodeb k šatnám, halám, fitness centru, restauraci atd. Vše je detailně vyznačeno a pokusíme se tak chod klubu ovlivnit co nejméně. Chtěli bychom Vám předem poděkovat za trpělivost a pochopení s mírně zhoršenými podmínkami fungování v klubu. Věříme, že nová podlaha místo současné již velmi poškozené pak bude dostatečnou odměnou. S pozdravem Management klubu

  • Nikola Bartůňková bojovala o titul

    Hráčka I.ČLTK Praha Nikola Bartůňková postoupila v rakouských Korutanech do finále juniorského turnaje ITF kategorie 3.

  • Letní tenisové kempy 2020

    Tenisová škola I.ČLTK Praha by Babolat pořádá během letních prázdnin tradiční tenisové kempy pro děti do 10 let.

  • Filip Hanzelín a Kryštof Švojgr mají bronz z Halového mistrovství Evropy do 14 let

    Družstvo chlapců do 14 let ve složení Petr Brunclík, Filip Hanzelín a Kryštof Švojgr obsadilo konečné třetí místo.

  • Naši muži na turnajích ITF úspěšně

    Na konci února se dařilo štvanickým hráčům na turnaji ITF Futures s dotací 15 000 dolarů. Jonáš Forejtek a Jan Šátral zvítězili, Robin Staněk bojoval o titul.

  • Vojtěch Valeš bojoval o postup do finále

    Na turnaji Tennis Europe kategorie 2 pro hráče do 14 let podlehl Vojtěch Valeš v semifinále pozdějšímu vítězi a prvnímu nasazenému Marinonovi ve třech setech.

  • Jiří Barnat úspěšně

    Hráč I.ČLTK Praha Jiří Barnat na turnaji "A" série Optim Tour 2020 v T.K. Milten postoupil do finále dvouhry a zvítězil ve čtyřhře.

  • Rekonstrukce podlahy ve vestibulu

    Vážení členové klubu, návštěvníci štvanického areálu, dnešním dnem začala ve vestibulu rekonstrukce poškozené podlahy. Potrvá přibližně 3 týdny a bude rozdělena na dvě fáze. V té první bude zakrytá část vestibulu, kde bývalo sezení a televize a zároveň kout s automatem na kávu. Kromě zhoršeného komfortu by tato fáze neměla komplikovat fungování ve vestibulu a všechna místa v areálu zůstanou přístupná. (Automat na kávu naleznete u jídelních automatů v chodbě k pevné hale.) Ve druhé fázi pak uzavřeme vestibul kompletně, recepce bude přesunuta do klubové místnosti a bude vytvořen systém přístupových chodeb k šatnám, halám, fitness centru atd. Vše bude detailně vyznačeno a pokusíme se tak chod klubu ovlivnit co nejméně. Chtěli bychom Vám předem poděkovat za trpělivost a pochopení s mírně zhoršenými podmínkami fungování v klubu. Věříme, že nová podlaha místo současné již velmi poškozené pak bude dostatečnou odměnou. S pozdravem Management klubu

Výsledky našich hráčů

  • Turnaj mužů a žen Prague Open 2024 v termínu 5. - 12. května

    Vážení příznivci tenisu, tímto potvrzujeme konání kombinovaného turnaje mužů a žen na pražské Štvanici v termínu 5. - 12. května 2024. Více informací naleznete na www.pragueopen.org

  • Jubilejní 30. Masters v babytenise na Štvanici

    Na konci března 2024 pořádala Tenisová škola Markéty Vondroušové již 30. Masters v babytenise. Na závěrečném turnaji se představili z domácích hráčů hned 3 chlapci a 9 dívek.

  • Eva Halfarová vítězně na "áčku" v Břeclavi

    Eva Halfarová ovládla poslední "áčkový" turnaj starších žákyň v zimní části sezóny, který se konal 22.-26.3.2024 v TC BORS CLUBU v Břeclavi. Teprve třináctiletá talentovaná hráčka I.ČLTK Praha byla vzhledem ke svému věku mezi nenasazenými hráčkami, přesto zvítězila poměrně suverénním způsobem. Jediný set na turnaji ztratila ve čtvrtfinále s Vanessou Višňovskou. V semifinále udolala první nasazenou, Karolínu Šmídovou, 6:4 7:5 a ve finále čtvrtou nasazenou, Nelu Padrnosovou, 7:6 6:0. Evě k tomuto výsledku moc gratulujeme!

Rychlý kontakt