I. Český Lawn - Tennis Klub Praha

telefon

608 974 974

Úvodní strana » Články
Úvodní strana » Články
  • Jiří Barnat úspěšně

    Hráč I.ČLTK Praha Jiří Barnat na turnaji "A" série Optim Tour 2020 v T.K. Milten postoupil do finále dvouhry a zvítězil ve čtyřhře.

  • Rekonstrukce podlahy ve vestibulu

    Vážení členové klubu, návštěvníci štvanického areálu, dnešním dnem začala ve vestibulu rekonstrukce poškozené podlahy. Potrvá přibližně 3 týdny a bude rozdělena na dvě fáze. V té první bude zakrytá část vestibulu, kde bývalo sezení a televize a zároveň kout s automatem na kávu. Kromě zhoršeného komfortu by tato fáze neměla komplikovat fungování ve vestibulu a všechna místa v areálu zůstanou přístupná. (Automat na kávu naleznete u jídelních automatů v chodbě k pevné hale.) Ve druhé fázi pak uzavřeme vestibul kompletně, recepce bude přesunuta do klubové místnosti a bude vytvořen systém přístupových chodeb k šatnám, halám, fitness centru atd. Vše bude detailně vyznačeno a pokusíme se tak chod klubu ovlivnit co nejméně. Chtěli bychom Vám předem poděkovat za trpělivost a pochopení s mírně zhoršenými podmínkami fungování v klubu. Věříme, že nová podlaha místo současné již velmi poškozené pak bude dostatečnou odměnou. S pozdravem Management klubu

  • Naši hráči na turnajích staršího žactva úspěšně

    Na začátku února se dařilo našim hráčům na turnajích A staršího žactva ve Frýdku Místku a Mostě.

  • Eliška Forejtková vyhrála Halové mistrovství ČR

    Eliška Forejtková získala na začátku února titul na Halovém mistrovství České republiky mladších žákyň.

  • Horák a Tomajková vyhráli turnaj ITF juniorů na Štvanici

    Vítek Horák (I.ČLTK Praha) a Kristýna Tomajková (TK AGROFERT Prostějov) se stali vítězi mezinárodního juniorského turnaje ITF kategorie 4 na pražské Štvanici.

  • Jonáš Forejtek bojoval v Německu o titul

    O titul si na turnaji ITF s dotací 25 000 dolarů zahrál Jonáš Forejtek (ATP 532).

  • Filip Hanzelín získal v Milovicích titul

    Filip Hanzelín (TE 34) vyhrál mezinárodní turnaj Tennis Europe hráčů do 14 let kategorie 2 v Milovicích.

  • Mezinárodní turnaj juniorů I.ČLTK Praha Cup 2020

    V termínu 20. - 26. ledna 2020 se v našem klubu tradičně koná mezinárodní juniorský turnaj I.ČLTK Praha Cup kategorie 4 pro hráče do 18 let.

  • Vojtěch Petr získal v Milovicích titul

    Vojtěch Petr vyhrál mezinárodní turnaj Tennis Europe kategorie 2 hráčů do 16 let v Milovicích.

  • Nikola Bartůňková bojovala o titul

    Na juniorském turnaji ITF kategorie 2 ve švédském SALKu postoupila Nikola Bartůňková do finále.

Výsledky našich hráčů

  • Štvanické finále na turnaji "A" mladších žákyň

    Dvě štvanické hráčky, Kateřina Kubíková a Sofie Jiráková, se probojovaly do finále "áčka" mladších žákyň v Hradci Králové. Ve finálovém duelu byla nakonec šťastnější Kubíková, která porazila svou spoluhráčku z týmu 6:1 2:6 6:2. Jiráková si spravila chuť ve čtyřhře, kterou ovládla spolu s Kristýnou Nikodymovou.

  • Kubíková ovládla sérii Czech - Polish Friendship Tour

    Série česko-polských turnajů Czech - Polish Friendship Tour 2024, které se zúčastnilo celkově 75 hráček z obou zemí, vyvrcholila finálový turnajem v Ostravě. Kateřina Kubíková ovládla část turnaje děvčat a stala se celkovou vítězkou celé série. V turnaji téměř nezaváhala. Jedinou třísetovou bitvu svedla se svou deblovou partnerkou Denisou Dudlovou, která v konečném pořadí celé série skončila na fantastickém druhém místě. Bronzovou příčku zaujala Beata Marešová.

  • Turnaj mužů a žen Prague Open 2024 v termínu 5. - 12. května

    Vážení příznivci tenisu, tímto potvrzujeme konání kombinovaného turnaje mužů a žen na pražské Štvanici v termínu 5. - 12. května 2024. Více informací naleznete na www.pragueopen.org

Rychlý kontakt